Rural Alliance and EU logo
Welsh German French Dutch English

Over

Hoe leefbaar is jouw lokale gemeenschap ? De beste manier om dat te ontdekken, is door zo veel mogelijk mensen te vragen wat zij daarover denken. Gebruik deze plezierige enquête en/of groepsvragenlijst om het te weten te komen.

Rural Vibes geeft aan plattelandsgemeenschappen prachtige instrumenten om de perceptie van individuele bewoners of van gemeenschapsgroepen (of: verenigingen ?) op het platteland te kunnen beoordelen. Samen geven deze een algemeen beeld van hoe jouw gemeenschap zichzelf ziet.

Deze website biedt alles wat je nodg hebt om de leefbaarheid op het platteland te meten. Hoe meer mensen de on-line of papieren vragenlijst invullen (dat neemt maar enkele minuten in beslag en is eigenlijk best plezierig), hoe beter de kijk op wat mensen goed vinden en wat ze willen verbeterd zien. Deze informatie kan dan weer een goede start zijn voor een discussie over het plannen van projecten, evenementen en het opzetten van nieuwe allianties om dingen in gang te zetten.

Dit instrument is beschikbaar voor elke organisatie of gemeenschapsgroep (vereniging ?). Als je er mee aan de slag wil, schrijf je hier in.
Groepsenquête
Als je aan het roer staat van een gemeenschapsgroep of organisatie, dan kan je een zelfevaluatie in groep invullen om te kijken hoe goed je bezig bent. Dit instrument laat toe dat meer dan één groep deelneemt. Je kan dit dus ook samen doen. Je kan immers altijd iets van een ander kan leren…

Rural Vibes werd ontwikkeld door een Europees partnerschap dat gepassioneerd is om plattelandsgemeenschappen (dorpen ?) en ondernemers te laten samenwerken om zo plattelandsgebieden meer leefbaar te maken. Het is een initiatief van het Rural Alliances project dat mede wordt gefinancierd door het Interreg IVB programma voor Noordwest Europa.

Ga naar onze sociale mediapagina

facebook twitter instagram tumblr

Twitter Feed